torsdag 26 augusti 2010

Magträning

Ha kört ett hyffsat bra pass idag oxå med Pricki vi träna Rygg/Mage ja körde lite längre eftersom ja blev störd i passet när mobilen rang. Så då passa ja på filma en magövning på slutet, det är den ja fick så jädra träningsvärk i förra gången hade träningsvärk i en vecka. Vet inte vad övningen hette men ja bruka kalla den jävulsbågen eller Patts special Rocky Balboa den ta stenhårt!! Den ta riktigt bra långt ner där det är så svårt att komma åt. Ha börja avsluta magpasset med den övningen för att kräma ur de sista ur magen:D Jag kör 3x10-12 Så här se den ut och klara man köra den så är det garanterad träningsvärk de kan ja lova..
Nyss ha man vare och städa i gymmet igen va inget skitigt men de va några som klaga på att de lukta svett när dom träna. Ja hallå där de bruka lukta svett om man svettas när man träna. Eller om flera ha tränat innan då lukta de inte rosor precis.
Nu när ja gick ner de lukta absolut ingenting,men ja torka golvet igen och bänkarna:)
Jag ska lämna en hink med trasa så kan man torka av bänkarna efter man ha tränat så gör dom ju på gym. Man få inte lämna en svettig bänk eller vikter efter sej, de e vett och etikett som gäller där och sköt man sej inte bli man portad. Jag få börja köra med de ja oxå sköt man sej inte åk man ut då behöv man inte komma tillbaka nått mer.

Inga kommentarer: