söndag 29 augusti 2010

Helgens bravader






Va på kalas i fredas hos en kompis som fyllde år satt på en altan och käka förbajjat god smörgåstårta drack nån pilsner. Sen på lördag körde ja ett pass i gymmet och städa lite där. Ska ner sen och kolla om de är lika fint som de va igår:) Sen på kvällen satt vi ett gäng hos mej och förfesta innan de blev taxibuss in till k-fors. Va bra mycket folk de va ju invigning av botnia banan bland annat. Sen gjorde vi en jädra ful grej vi börja leka och slamsa när vi skulle köpa mat,ja kom på att vi kunde köra burken. Så en kompis räkna vi andra sprang och gömde sej. Ja smög runt sylos sen älga ja som en brunsten älgtjur förbi och igenom folket som beställde mat haha. Kom fram till en burk va hel taggad visste inte vilken burk de va. Sen vare nån som sa sparka den där cola burken(tro de va P-jo som sa ne). Så ja skicka iväg den med en vristare så de bara splatcha samtidigt nån skrek neeeeeej. Då vare ju flanders burk ja skicka åt skogen. Alla tok skratta haha. Blev lite små purken så ja köpte en halv liter cola åt han så de tjäna han ju på.
De va sån jädra komisk situation de där ja skratte så ja grina när ja upptäckte att de va fel burk. Folket utanför lär ha undra va fanken vi syssla med.
Den vite riddaren skulle befria sina kompisar men tog fel burk haha:D De där komma bli en klassiker man komma ihåg.. lägger upp några blandade bilder från helgen

Inga kommentarer: