söndag 3 april 2011

Helgen is over


Ja de va den helgen den gick fort blev en krogsväng igår först blev man bjuden på mat hos grannen va gött och nån pilsner till maten. Då börja utgångs suget att komma samla ihop lite folk drog in till k-fors på en förfest. Va dråpligt för vi skulle åka kvart över 8 kom iväg kvart över 9 efter velande av vilken bil vi skulle ta.
En bil som vi tänkte ta vi kan kalla den slakt bilen Va lite små fel på den kan man säga man va tvungen att hålla in hel lys knappen om man skulle ha hel lyse. Sen blåste den bara varmluft i fläkten och den va på fullt ös gick inte att ändra sen inte gick det inte stänga av värmen så vi skulle nog kvärnov så vi vände haha. Sen så vare blod i bilen för han hade kört nå slaktade ko delar haha så vi skulle ha lukta både ko å svett om vi tog den bilen. Då ta vi back up bilen istället kan kalla den för blåa faran. Men då hade vi ingen nyckel i den för vi hade lämna en hund å nyckeln på ett place då orka vi inte fara hämta nyckeln.

Så då tänkte vi va fanken vare jäklas men då ta vi subban tyckte jag de e ju ett säkert kort trodde jag. Så då trule vi in oss i den drog på förfest i k-fors city på bruket. Sen när vi hade för parta ett tag trule in oss i bilen så lät ne tjoff tjoff flapp flapp flapp!!! Naturligtvis hade vi fått punka.. Då tänkte man ju de gå ju fort att byta däck. Men ja mitt smurto hade inte lagt in ett nytt däck i reservhjuls tjosan sen ja fick punka ute på bageri parkeringen haha. Farsan va på me hela tiden. Lägg i ett reserv däck utifall du få punka. Men ja sa bara jag ska bara göra de och de och de sen lägga i däcket vilket ja glömde.. Så där stod vi på främmande mark i en stad där dom plundra bilar snabbare än vikingar plundrade byar på vikingatiden:D

Då fick vi åka ned med nån som en kompis kände så vi kom in på krogen iaf hela gänget. Men mungiporna hängde ne till knäna ungefär när vi kom in på Kramm för hur i helsike skulle vi komma hem. De är inte många som ha ett Subaru däck på fälg liggandes precis. Så då började jakten på chaffis hem ja ringde å ringde flera i gänget ringde ingen svara. De ska ja komma ihåg Sööder,mfl (P.S säg inget om en duschkabin framöver för duschmunstycket med slang kan hamna i dej så att säga hahaha:-D Men vi fick tag på en bil va ju fler D-bor på förfesten. Så då löste de sej efter ett tags funderande då fyllde vi upp den bilen till bristningsgränsen istället så alla kom hem:-D Så ikväll va ja å farsan hämta subban i k-fors.

Nu ikväll så ha man kört axlar i gymmet gick bara gött.
Sen blanda man till en gainer for till macken köpte skinka å mjölk. När ja kom hem så skulle ja tvätta händerna efter man hade vare pumpa i gymmet innan kvällsfika. Se ja att ja ha pulver från gainern på nästippen. Tyckte den som jobba å folket ja mötte kolla på mej när ja kom in på macken haha ja jisses. Så nu käka man fullkornsbröd från Polarbageriet och dricker en gainer till det.
Imorn måndag kommer käxed gänget å tränar igen sen tänkte ja dra fortsätta med tunnan ska försöka hinna bli klar med den innan påsk men oddset på de är lika högt som Skuleberget ungefär.

Inga kommentarer: