onsdag 15 december 2010

Teknikens under













Bra att de ha kommit lite snö gett man ju säga tyckte de va halv lite snö för förra året så vare säkert nån meter nu. Ha skotta en sväng ida men man skulle haft en snöbjörn på hjul sådan på bilden:D
Man håll ju rättså bra koll på nya teknik prylar nya uppfinningar tekniken gå fort fram. Bruka kolla in teknik sidor på nätet en sida ja hitta nu är länken ovan den värka lovande:) Ska berätta lite om mina erfarenheter av tekniska prylar här..
Ja minns när man fick sitt första tv spel som ett exempel.

De va ett begagnat Philips G-7000 hette de då styrde man två pinnar då lät det plopp plopp sen vare som en kasset man tryckte in i spelet. En kasset med tennis,fotboll,hockey,mm men alla spel såg typ lika dan ut förutom Pac-man då. Men de tyckte man va riktigt skoj packman är fortfarande kul. Sen nästa spel man fick var en Commodore C-64 men de va en dator.
Då vare kasset band man körde med en kasset station,kopiera man spel av kompisar med dubbeldäck bandspelare. Va bara att trycka på rec knappen jädrans behändigt:D Men de fick man ju inte göra igentligen de va ju olagligt men alla gjorde de haha.
Minns att man längtade hem när man satt i skolbänken och borra hål med en penna i bänken. I munnen hade man en papper som man tugga antingen för de va gott eller för att göra en pappers mäla som man ska dra iväg på nån kompis under en matte lektion eller OÄ lektion:-D

Sen nästa kliv var en Amiga-500.
Kanon bra spel dator då börja grafiken bli bra. Då vare disketter man plugga in fanns många roliga spel.

Sen nästa grej blev ett tv-spel då gick man tillbaka till tv spel igen,de var en Sega mega drive. Då var de bra kul att lira bilspel och hockey spel såna spel spela ja mest. Sen blev man less på den när man såg ett tv spel konsoll som hette X-box. Då kunde man sitta timtal och spela hockey och bilspel minns att ja även hade typ ett karaoke spel till den. Då sjöng vi på fester och spela in och de va bra skoj att lyssna på sen. Sedan vare lugnt ett bra tag med tv spel.
För efter den blev de en dator en pc och nu för ett tag sen ja låna en X-box 360 av en kompis. Asså shiiit vilken grafik och vilka sjuka spel de finns men nu ha ja lämna tillbaka spelet. Fast lika gla fast de e ja men gladast är nog spelet spela mej less på 1 vecka:D Nu ha ja bara en laptopp och en pc som ja använd när ja håll på greja med musikprogram och se film:) Slänger upp några bilder i o ordning:D Ringde ida en sväng från bageri så man åkte på knega extra men de är bra de bara att köra på.

Inga kommentarer: