lördag 18 december 2010

Plöjer sej fram bara att satsa få int stann





Efter nattjobbet i torsdas morgon när vi for hem från jobbet så vare ganska så oplogat efter Nordingråvägarna. Men de va ingenting när ja skulle köra hem folk. Hade två stycken som skulle av i sjöland och där vare snö nå kopiöst.
Vi tänkte när de va par decimeter att de gå nog att köra men sen utför en backe när par decimeter blev typ över en halvmeters driva så börja man bli halv skeptisk. Men ja ladda å gasa de va som att köra på en läggda man såg knappt vars vägen va hade dreve nå så förbajjat. De va tur att man ha 4wd drift på subban så den ba plöjde sej fram. Hel sjukt va snö ända upp till huven på ett ställe tur de va utförs å inte slättförs haha. Igår när man vakna så vare bara att käka midda och börja skotta utanför gymmet. De va tung och mycket snö så de blev bra uppvärming skotta så svetten rann sen gick man bytte om till träningskläder. Körde ett boxning och styrke pass med Pricki.
Sen va man nöjder för kvällen.
Strax efter 8 kom en tjejkompis på besök surre en sväng såg på Mission impossible 2 och drack nån Kahula som hon bjussa på.
Sen klockan 1 kasta ja in handuken va halv trött efter nattjobb,skottning,träning.

Nyss vakna man ganska utvilad tittar ut ser att de behövs skottas igen va f..
Men de ba pälsa på sej täckbyxern täckjacka skoterstövla björn fetta sen ta snö björn och pressa undan snön. De ja int rå me få nån traktor ta sen:D
Men först blire frulle sen blire full rulle ska fortsätta greja i motionsrummet efter skottning hade ja tänkt.

Inga kommentarer: