fredag 12 mars 2021

Höj din Testosteron nivå



Känner man sig trött och låg nästan som en depression och saknar motivation så kan din Testosteron nivå vara för låg. Eftersom Testosteron är muskelbyggande och fettförbrännande gör att med för låg nivå så tappar du muskler samtidigt du lägger på dig mer fett.

Testosteron är livsviktigt för din livsglädje för redan vid 20 års ålder kan man få brist på Testosteron och värst är det kring 30-50 år för då kan man behöva en Boost för ökad libido. 

Tipsar om en produkt som heter TESTOGEN den har bara naturliga ingredienser som är känd för att vara kraftfulla Testosteron höjare som D-ASPARGINSYRA den kan höja nivån med 45% på några veckor. MAGNESIUM som motverkar kramp och höjer din Testosteron nivå.

D-3 VITAMIN är speciellt bra på vintern om du få lite sol och det höjer din nivå,det känner man på sommaren att man är gladare och mer på G med mera sol. 

BRÄNNÄSSLE EXTRAKT sänker halten av SHGB(sex hormone bindning globuline) på så sätt så höjer den halten av fritt Testosteron nivån i blodet.
Nässelsoppa kanske inte är så dumt då lägga till det i träningen på sommaren plocka brännässlor och koka soppa på det finns recept på nätet. KOREANSK RÖD GINSENGEXTRAKT det är känd som afrodisiakum även kallat MANSROT det är en välkänd libido-stimulator. Den kan även skydda testiklarna från dioxinskador.
Testogen har hjälp många världen runt på olika sätt ja länkar får ni läsa själva de har fri-frakt och 100-dagars pengarna tillbaka garanti så det bådar gott att det är en säker produkt som funkar bra.


Inga kommentarer: