tisdag 24 juni 2014

Midsommar

Midsommar va trevlig åt mycke god mat hade gjort en riktigt god snaps med,allt från sill lunch till festligheter på kvällen..Lite synd bara att de va så kallt,kallaste midsommar på år och dar kan man lugnt säga.
Ida så gjorde man inte många knop förrän man fick kapsågen och borrmaskin. Ja å farsan dela på verktygen så ibland står de helt still för nån av oss. Så ja byggde en stol till flotten under Holland matchen,kapa ute skruva inne i läggan så då kunde man se på fotbollen medans. Sen när matchen va slut gick ja till flotten med stolen under armen,den blev rätt tung så de blev som ett träningspass de där, byggd i tryckimpregnerat virke  lär duga till förar stol..:-)
Hyffsad fet jordbävning i Alaska nyligen 8.0 på R-skalan zunami varning,det är en jätte earthquake,man undra liksom va är det på gång,jorden håll på förändras och det sker snabbt. Såg att de även att tromber ha setts överallt i Sverige i helgen. Såg en mäktig soluppgång med ett mystiskt ljus bredvid solen. Solhund eller va är det,ha aldrig sett nått liknande förutom en bild ja fick av en kompis som va aningen strange med för solen är längst till vänster.



Inga kommentarer: