torsdag 12 september 2013

De faller gula höstlöv

Skulle inte träden blivit gul skulle man tro det ha blivit sommar igen,tänk om de inte bli nån vinter, sommar året om de skulle va härligt ett tag. Men man skulle ju sakna när det biter i kinderna ordentligt vid -25 och man kan ligga inne se nån film,gymma lite se mera film,ja de är väl de ända som finns att göra här när det är riktigt kallt.
Då är det för kallt åka slalom med,ska åka mer sånt i vinter är ju bara ett stenkast till backen så det finns inga ursäkter att inte åka.

Minns en gång när de var nattbacke hade drucke nån spritskvätt,så när nattbacken va slut tog ja fart åkte rakt fram ut på parkeringen ut på vägen i störtloppställning gled efter vägen i bra fart,de bara gnistra i stålkanterna. Sen när rakslättan va slut vare bara att börja skejta som värsta Gunde Svanen ha ha. Är ju bara 2.5 km till byn från Skulebacken men bilarna som körde från backen undra nog om de såg rätt. Sen kom man fram svettig och jäklig på efterfest tog en jäger och va kung och lukta som en pung ha ha,för de va rättså tungt åka slättförs med slalom skidor men de gick ju,men shit va skidorna såg ut inunder repig nå kopiöst men de va ju en bra idè just då. Nä nu är breaket slut tog en kaffe håll på pyssla på i gymmet.



Inga kommentarer: