tisdag 11 juni 2013

FLUORIDE: NAZI U.S. GOVT. KNEW FROM THE START


Fluoride som finns naturligt svenskt dricksvatten, de va nazisterna som kom på att tillsätta höga halter Fluoride i vattnet till judarna i lägren för att få dom lugna.
Komme fram nyligen nu i massa studier att det är rena rama giftet

Socialstyrelsens försiktighetsmått, som tidigare gällde för vattenverken, säger att vatten med halter på 1,3–1,5 milligram per liter bara ska ges till barn under 1,5 år vid enstaka tillfällen.
Då kan ja berätta de att vid senaste mätningarna här i byn låg de på 1.3 milligram per liter alltså inte så bra  för små barn.
Då finns ju Fluoride i tandkrämer mjölk juice,öl,mineralvatten oxå så max nivån för så kallad rek dos är sprängd rejält. Man drick mycke vatten under en dag när man träna och de är varmt..Ungefär 1,2 miljoner permanentboende och lika många fritidsboende dricker vatten från enskilda vattentäkter och andra små anläggningar. Problemet med höga fluoridhalter i dricksvattnet är störst i bergborrade brunnar.
Fluorid i livsmedel, till exempel grönsaker, fisk och te, bidrar till exponeringen. Vuxna i Sverige har beräknats få i sig i genomsnitt 0,4 mg per dag från maten, 0,3 mg per dag från vatten och andra drycker vid låga fluoridhalter (lägre än 0,2 mg/l) och 1,5 mg per dag vid en fluoridhalt på 1,0 mg/l. Det sammanlagda intaget beräknades ligga under 1,0 mg per dag för större delen av befolkningen förutom här i byn där det är mycket högre.
Ö-vik inne i city låg det på 0.3 milligram per liter.
I Irland, Schweiz och många stater i USA tillsätts fluor i det kommunala dricksvattnet för att förebygga karies. Detta är inte tillåtet i Sverige. Däremot används fluor i tandkräm och många tandvårdsprodukter. Barn under sex år uppskattas kunna svälja cirka 0,3 mg fluorid dagligen i samband med tandborstning

Står på tandkrämer minitext såg de senast nu rådfråga din läkare när du använder fluoride tandkräm såg att min va med extra mycke naturligtvis.
De här är värre än vaccinskandalen kan man lugnt säga för man ha inte chans att välja utan de bara att vara dum och svälja.
Kolla skyddskläderna vid spillet de frät hål i marken hel sjukt och det där tillsätts i dricksvattnet kan det vara bra det.

.





Inga kommentarer: