torsdag 23 februari 2012

Kick Ass" Commercial


Läste igår om en som hade byggt upp ett gym och han hade gjort så här,först och främst hitta en fin lokal som han fick hyra billigt.
Leasade maskiner,anställde personal mm,de va ett stort gym de här ja läste om, sen hade dom gjort en deal med han som ägde lokalen att han skulle få gratis hyra i 4 mån så gymmet få in lite cash och sen börja han betala hyra 5 månaden fast bara lite hyra sen öka upp eftersom. För uthyraren tänkte som så att gymmet komma finnas kvar många många år.
En sån deal skulle man ha fått när man starta upp nått som är bra för bygdens unga och gamla, att man hade fått lite hjälp iallafall men så här är min historia,kan inte mer än att skratta åt den:D

När ja starta starta upp gymmet så visste man inte bättre.
Först och främst hade ja ingen lokal som ja fick hyra va runt överallt ingen ville hjälpa mej med de heller. Då hitta ja en lokal som ja ville hyra som hade stått tom länge,försökte få bygdens idrottsförening att köpa den och att ja kunde sen hyra av dom men den gubben gick inte:D men då ville den där gubben som ägde lokalen att ja skulle köpa den, så då fick ja ta ett lån ett högrisklån som banken va så schysst att man fick hög ränta.. Sen fick man ta lån på maskiner för ja hitta ett komplett gym som ja köpte, men då fick man hög ränta och man måste betala av det snabbt bankjävulen.. igen.. Sen hade ja köpt maskinerna och lokalen innan ja starta företaget vilket man INTE skulle göra för då fick man inget tillbaka på momsen vilket hade vare svinbra när man starta upp ett nytt företag. Sen sökte ja starta eget bidrag men då sa dom på arbetsförmedlingen att den nya regeringen hade gjort de svårare för nya företag att få det bidraget så då fick man ju inte den hjälpen heller..Va bara 7st i hela länet som skulle få ett sånt bidrag. Sen ha de fortsatt så där jäklas på mest hela tiden i 4 års tid.

Ska bli intressant och se om de finns nån lokal ledig i byn för ja är sugen på flytta gymmet till nått annat place större utrymme ha så pass många som tränar. Men finns de inte det ingen lokal eller dom anse att ett lager för skräp är viktigare än ett gym i Docksta då kan ja tänka mej gå till grannbyn Ullånger istället och då är åderlåtningen ett faktum. Då komma dom flesta av byns ungdomar att dra för då komma de inte finnas nått kvar att göra i byn så är det. Dom äldre i byn måste våga satsa på vi (äldre) ungdomar:D som komma i framtiden ta över och då ska dom inte mot arbeta oss istället vilket man märker av ibland.

Inga kommentarer: