torsdag 9 februari 2012

ALLT SOM FANNS VAR OKEJ / OKEJ - 80-TALETS STÖRSTA POPTIDNING (TRAILER)


Sett på en nostalgisk dokumentär nyligen på svt2 helt fantastisk! Okej-80-Talets största pop tidning hette den.
Vilka minnen man får när man se bilderna dom visa på dokumentären då kom man ihåg hur förbaskat bra den tidningen va!! Bildrepotage på Twisted Sisters, Wasp,Samantha Fox,Kizz,Sabrina,Lilli&Sussi,Alphaville mfl. Kom ihåg man va en flitig läsare av okej, ja kände igen varje bild dom visa ha ha. Men de va ju en halv miljon ungdomar som läste den tidningen regelbundit och ja va en av dom ha ha.
Allt va bättre på den tiden musiken,filmerna,ja precis allt 80-90 talet härska totalt:) Jag visste inte att tidningen lades ner 2010 att den höll på så länge. Man såg den alltid på Bensin macker,ica affärer.. Den tidningen och en ding ding värld dom gilla ja ha ha.

Tänk att de är helg snart igen vars ta veckorna vägen? vare halv dåligt drag i gymmet ida men de bruka de vara på onsdagar. Fått ner värmen i allafall nu är det riktigt svalt och skönt. Jag skulle villa flytta gymmet till nån större lokal i byn de skulle va behövligt.
Börja om på ny kula helt från scratch. Då skulle ja lagt en heltäckande everoll matta i den lokalen direkt. Skulle inte göra om samma misstag golvmattan här inne i gymmet se ut som att den ha vare med i ett krig ungefär. Visst skulle ja kunna fortsätta här med men ja fundra på göra om mitt place till hus. Måla om,lägga nytt golv mm de finns mycket man kan börja fixa till eftersom.

Inga kommentarer: