måndag 24 oktober 2011

Nibiru planeten existera den?





Såg på bonde söker fru en sväng och när dom bada så såg man sommar och sol härligt härligt.
Men under solen såg man även en liten prick såg ut som en liten sol typ och det är nu den som kan va på väg mot jorden precis som Maya indianerna har förutspått. Det kan ju va en kamera reflektion som va på bonde söker fru,men man såg den lös bakom molnet sen och det gå ju inte om de är en reflektion. Den syndes rejält på 50" tvn på datorn syndes den inte så väl. Leta upp reprisen tänkte att de där gett ja se igen. Men man tyck ju som så om den är på väg varför inte spränga den i luften. Men de kan ju va som så de tyck det är bra att rensa börja om på nytt,inga krig,inget problem med överbefolkning eller ekonomiska problem allt få ta sin tid medans dom överlevande lever under marken. Det är Maktfolk och dom som ha väldigt mycke pengar som klara sej dom gömmer sej långt under jorden skyddad i olika skyddsrum. Sett nån dokumentär att det kan se ut som ett lyxhotell pooler barer mat för minst ett år riktig lyx. Sett några klipp om Nibiru att NASA gömmer nått,det är nått utsuddad om man kolla på google space. Dom ha täckt över med massa kludd,men skulle dom nu gå ut med att det är en planet på väg mot oss eller kometen Elinin med kollisions kurs skulle de bli total kaos. Alla kanske skulle sluta jobba och vara med nära kära göra roliga saker tills the end of days skita i allt ba plocka ut alla pengar dom har leva livet. Men snart lär den då ses ordentligt med blotta ögat och då kommer alla att börja fråga vad i helsike är det där om den nu finns. Men de ser ju misstänkt ut..
Ja vet inte va man ska tro igentligen men de se mycket mystiskt ut.

Lite fakta om Nibiru kommer här planeten som inte finns som är på hittad jo tjena.. Översätter från Google translate så de kan bli lite konstigt:D

Den Nibiru kollision är en förment katastrofalt möte mellan jorden och en stor planet object (antingen en kollision eller väldigt nära kollision), som vissa grupper tror kommer att ske i 21 nov 2012 eller 21 nov 2011)(men vissa tror även 2011-11-11 och kl 11.11 att nått kommer att ske då) Troende i detta domedagen händelse brukar hänvisa till det här objektet som Planet X eller Nibiru. Planeten kan kollidera med eller fara förbi jorden väldigt nära och orsaka en jätte katastrof inom en snar framtid men det stöds inte av några vetenskapliga bevis och har avvisats som pseudovetenskap av astronomer och planetariska forskare.

Tanken var först fram 1995 av Nancy Lieder, grundare av webbplatsen ZetaTalk. Lieder beskriver sig själv som en contactee med möjlighet att ta emot meddelanden från utomjordingar från Zeta Reticuli stjärnan systemet genom ett implantat i sin hjärna. Hon säger att hon valdes för att varna mänskligheten att objektet skulle svepa genom det inre solsystemet i maj 2003 (fast det senare datum övergavs) orsakar Jorden för att genomgå en polskiftet som skulle förstöra de flesta av mänskligheten. Det förutspådda kollisionen har därefter spridit sig utanför Lieder hemsida och har anammats av många grupper Internet domedagen, varav de flesta kopplar händelsen till 2012 fenomen. Även om namnet "Nibiru" kommer från verk av sena forntida astronaut författare Zecharia Sitchin och hans tolkningar av babyloniska och sumeriska mytologin, förnekade Sitchin något samband mellan hans arbete och olika påståenden om en kommande apokalyps.

Jag skulle tro att det är därför som att det är polskifte här på Jorden och att månen bete sej som den gör även polskifte på den. Det är därför det är kaos väder och naturkatastrofer alla fåglar som dog mm. Man hoppas att det är fel men det börja finnas många bevis och nu när man såg de till och med på bonde söker fru att det såg värkligen ut som det va en liten upplyst planet brevid. Så det är bara på me solbrillorna kolla mot solen ser man nått då in under så kan de va Nibiru planeten som inte finns enligt Nasa:) ha alltid vare intresserad av rymden så de här e väldigt intressant att se va som är på g och om de är nått på g men det lär visas sej snart i så fall.

Inga kommentarer: