torsdag 20 oktober 2011

The Moon Isn't Right


Först börja ja med att ikväll ha de vare nybörjarträning i gymmet gick bra ställde fram saft och lite frukt. Va lite folk 3 pers med instruktören inga nya kunder de va ju synd de..

Men nu till nått helt annat..
Vet inte hur ofta ni tittar upp mot skyn men ja titta ganska så ofta så man märker när de är nått som inte stå rätt till. Månen bete sej konstigt bland annat och de finns massor om de på Youtube. Såg själv för några dagar sen titta upp tänkte se inte månen konstig ut så hette ja Bellman. Den va lite rödaktig sne såg ut som en båt typ de ha ja aldrig sett förut,de va ca kl 10 på kvällen ska visa ett exempel som förklara lite.
Men de är inte bara månen de händer mystiska grejer i hela vårat solsystem, de händer konstiga grejer ute i rymden och ja tro att de komma visa sej ganska snart va som nu pågår. Ha kolla upp även om Nibiru eller planeten X som den oxå kallas och meteoriten Elinin(ufo?) och de se inte så bra ut om man ska va helt ärlig. Få hoppas att Maya folket inte ha ha rätt om 21 dec 2012 för då är de antingen Elinin eller planeten Nibiru eller varför inte månen som är på väg mot Jorden. Sen en grej till den där profeten Camping ha en ny förutsägelse att dom sista dagarna är räknad att Jorden kommer att gå under och de är redan nu på Fredag de e scary men ännu mer scary är de att Nasa rymdstation ska evakueras slutet på månaden. Varför kan man undra,sen att de ha börja störta sateliter oxå. Tänk om de är nått fel med atmosfären, eller nått som är på väg mot oss som påverkar klimatet typ naturkatastrofer mm vem vet. Men en sak är säker att de stå inte rätt till de finns för mycket bevis folk är inte dum. De här låter som en katastrof film som man ha sett men alla ska vi kolavippa någon gång trilla av pinnen men vem vill få en planet eller meteorit i huve haha..:D

Inga kommentarer: