måndag 19 september 2011

Modo match bål tårta





I lördags bjöd ja på jädra god maräng tårta och bål. Vi satt ett par stycken och såg MoDo match va riktigt bra match dom va grym. Spöa DIF på hemmaplan och på hovet desutom de va en skalp som heter duga 1-4 till Norrlänningarna:) Sen efter matchen bjöd ja på Melon citron vinbål
1 liter Aussie vitt vin 12.5%
1 liter fruktsoda
1 Apelsin halvmånar (med skal)
1 citron halvmånar (med skal)
1 stor bit melon (dela upp i småbitar utan skal)
1 lime frukt halvmånar (med skal)
250g frusna jordgubbar
Mycket is bitar.
Den blev kanon god frisk smak måste man ju säga. Slänger upp en bild, ja gjorde en Sangria oxå men den blev inte lika god ha ja för mej haha.
Sen for vi ut på bartömning till Brittas i Norrfälla,där va de bra ös billiga drinkar och öl, live band mycket folk man kände. Men det är ett minus när man far ut på krogen huvudtaget det är att dom stäng ju alldelest för tidigt!! Nu stängde brittas kl 1 på natten de e tok för tidigt. De gå inte ta de lugnt utan då blire tok störtning mot baren för att hinna få i sej goda drinkar, surre me folk innan dom stänger. Skulle va kul att ha en stegräknare på sej en kväll för man sitt inte still precis:D Vi hade ju en bit att fara oxå ett par mil så vi va framme kring halv 12 ca så kvällen gick väldigt fort då, men de va skoj en välförtjänt bly keps hade man igår ändå.
Bara slappa åt nå götta som ja hade fått i present och såg nya smurf filmen haha.
Fick även några nitlotter ett makaron paket 2st tonfisk burkar. Biljett till Hardcore Superstar i november!!

Inga kommentarer: