söndag 25 september 2011

Baakis slappar sönda





Igår va man ute och slira på parken övik en sväng de va ganska så skoj.
Men som sagt kvällen gick fort varför ha bara pubarna öppet bara till kl 2 de är ju helt värdelöst. Vi hamna på en efterfest i övik efteråt drack nån bärs surre och lyssna på musik. Rättså cool lägga egenbyggd bar bland annat. Fundra på bygga en liten bar inne hos mej oxå i alla fall en bardisk skiva som ja kan även ha som köksbord.
Men nu i veckan så vill ja bygga tunnan klar så ja kan avbocka den från kvar att göra innan de bli vinter listan.. Ida ha man vare hel slapp inte gjort mycke väsen av sig
mega bakis lega i sängen sett på tv äte pizza med mycket beasås. I gymmet hare vare bra drag mycke folk som ha träna lite fult att dom träna för fulla spjäll på ena sidan medans gymägarn ligg bakis på andra sidan haha.
De e hardcore det nä nu satsa ja på en vit månad eller vit helg fast man kanske inte ska säg för mycket haha.

Jajjedrul nä nu fundra på käka upp resten av pizzan kolla så de är städat i gymmet och dra igång en serie falling skies handlar om jorden bli anfallen av aliens såna serier gilla jag:D Allt som är spännande mystiska oförklarliga grejer de digga ja sten hårt. Som när forskare hade gjort nått test nu i fredas och kanske ha hitta partiklar som går snabbare än ljuset hastighet och att det är teoretiskt möjlig att man kan kunna resa tillbaka i tiden,att det är inte längre är science fiction det är hur jädra intressant som helst om test resultatet stämmer..
8)

Inga kommentarer: