lördag 13 augusti 2011

Om träning






Jag tycker det är grymt viktigt med träning och man märker att dom som börja träna mår ju bättre orkar mer ser helt enkelt piggare ut. Äldsta gymmaren ja har som träna på gymmet är snart 90 bast. Som ja läste en studie som har gjorts på Mittuniversitetet som visar nämligen att skidåkande 80-åringar bibehåller sin vigör och har samma fysik som otränade 30- åringar!! De är ju helt otroligt igentligen att inte fler börja träna när man få höra sånt:D

Hade forut på måndagar ett pensionärs gäng som börja träna och i början lät de lite tungt. Men sen när dom lärde sej övningarna kände sej hemma på maskinerna och börja känna att waow va hände nu vi ha inte lika ont i ryggen,knäna,lederna ,ja då va mungiporna uppe ända tiil öronen. Dom skratta skämta och pressa på i gymmet. Men jag tro dom ha bara tagit ett sommar uppehåll nu och kommer tillbaka till hösten lät det som:)

Själv kör ja mest styrketräning 5 dar i veckan ibland blir de mer och just den här helgen kör ja en träningshelg. Det kan behövas efter sommarens glada dagar..
Tänkte träna Fram och baksida axlar och vader ikväll, sen ben och mage imorn:)




Inga kommentarer: