onsdag 29 juni 2011

04.45 jakten är över


Jag fick flugan den jäklades på ett tag väckte mej kring 1 halv 2 kvart i 2 och halv 4. Försökte först ta ihjäl den ett par gånger de gick inte den kom undan hela tiden. Ja hade inget tidningspapper eller flugsmälla sen höll den sej undan när ja var vaken. Så då tänkte ja lika bra att kliva upp inleda jakten för annars kommer ja aldrig få sova...

Gick å leta flug uslingen ett tag då såg att den satt på sängen.. Tänkte hur bruka ja fånga getingar å humlor utan att behöva slå ihjäl dom jo med en burk. Hade i minnet att ja hade diska en sån burk på kvällen. Så ja smög mej fram försiktigt med plast kakburken i högsta hugg. Blixtrade till som en tiger som fånga en antilop.
Så ja fick den äntligen!! så ja trädde under ett A4 papper kolla lite på min tappre motståndare som ha höllt mej vaken i 1.5 natt. Det va en liten klen flug usling inte mycke för världen, men skenet bedrar den va hel snabb.. Så just när ja skulle öppna dörrn för att släppa ut den blev det en liten glipa mellan pappret och burken och flugan flög in i läggan igen. Ja trodde de inte va sant så ja gick å leta flugan tänkte att nu ska den dö. Då såg ja att den satt på sängen på precis samma ställe. Nu gör ja inget misstag ha underskatta den flera gånger. Kaste mej på sängen ja fick den igen trädde under pappret. Höll ett stenhårt grepp inte en milimeters glipa gick ut i bara kallingarna mitt ut på baksidan och släpte iväg den ha ha.
Den flög iväg i en jädra fart så nu är den säkert och gör jäkulskap hos nån annan.
Men ja tackar den för en god match.

Inga kommentarer: