onsdag 20 april 2011

Trevligt värre


Hade filmkväll igår såg en skräckis såg filmen vaniching 7th street. Den va hyffsad men de blev inte filmen som blev en snackis efteråt utan vattnet som ja bjöd på. Det började med att ja hitta inte tillbringaren. Så då bjöd ja på vatten(nyttig filmkväll) ur en tom vodka flaska som ja hitta uppe i skåpet haha. Skölde rent den några gånger med friskt vatten trodde ja. Såg nån komedi serie före filmen åt nyttig snacks dippa morötter gurkstavar.som en gentleman hällde ja upp vatten åt tjejerna. Vi drack upp hällde på några gånger till då när vi skulle köra igång filmen, när ja hällde upp till en av dom så ser ja att de är nått som ligger i hennes glas. Va bara en slump att ja såg de för de va mörkt i rummet.

Tänkte bara att de där är nog nått skräp som ha kommit in i flaskan för ja ställde ne den på golvet under komediserien och råka spilla ut en skvätt ur flaskan över el dosan. Kunde ha gått illa där men de gick ju bra. Tänkte att de kunde ju kommit in nått skräp då.. MEN svaret är shockerande.. Jag tog glaset till ljuset under fläkten för å se va de är för nått. Då se ja att skräpet har ju ben. Det är ju en ganska stor fluga som är full av grönt möggel. Så de vattnet hade vi sutte gotta oss till filmen haha hel sjukt. De är nog vidrigt att dricka när de ha vare en levande fluga i glaset men nu va de en dö mögglig fluga dessutom.
Den måste ha söge fast på nå viss och va kvar trots ja skölde flaskan flera gånger. Sen blattnes den upp av vatten va riktigt mumma de där fy FANKEN..
här kommer en halv suddig bild på möggel flugan som får en att vändas i magen. Patts flug vatten är inget för känsliga magar:D

De va lämplig att skriva om de där just nu innan midda,ha kyckling på tining ska bli gött. Men ja ha ingen mjölk eller saft så de bli med vatten till:-D

Inga kommentarer: