onsdag 6 april 2011

Bus Boss

Va hem en sväng igår fortsatte med tunnan men de va slut på stret i borrmaskin så ja leka med Bossen å käka istället. Visst ja kapa ut spånten som ja ska sätta under bänkarna och kunde skruva fast en innan strömmen tog slut. Så då satte ja den på laddning tills ida då. Tränade ett nästan 2 tim pass igår rygg,traps,mage. Ida blire ingen träning ja förutom en powerwalk tänkte jag ha kört styrke sönda, mån tisda sammanlagt 5 timmar ca så ja gett nog vila,men ja få se hur lång tid de ta med badtunnan. Nu ha man äntligen vänt tillbaka dygnet från nattjobb och helg lämpligt till att ja ska knega imorn natt sen helg igen fanken:D Sen så ha ja sagt upp lägenheten tänkte flytta tillbaka in till gymmet igen.

De va skönt att flytta ifrån de ett tag men el-räkningen mm sätter hel stopp och folk är för slö i byn på styrketräna kaanske är de inne med bilringar och öl mage:-D Såg en intressant artikel i Aftonbladet att en 70 åring som går på gym regelbundet har minst samma styrka som en otränad 40 åring. Då kan man ju tänka att en otränad 50åring ha väll samma styrka som en 75-80 åring som går regelbundet på gym det är skrämmande, de e ju sjukt att inte folk träna mer ja kan inte förstå de men men. Tänk om det hade funnits ett Träningsparti som körde på den här linjen att nästan alla skulle börja träna regelbundet 3-4 dar i veckan nån timme per da,man få nått friskvårdbidrag som morot TÄNK vilka grymma pengar Sverige skulle spara in på alla sjukskrivningar dåliga ryggar,fetma,hjärt och kärlsjukdommar,diabetes,mm listan går att göra hur lång som hellst.

MEN det är totalt tvärtom skolan skär ner på gympa timmar.
De är som att grunda till bigga problem med fetma och helsike i framtiden,de borde minst va 3 st gympa lektioner i veckan i skolorna månda onsda freda så är det. Ja minns när man gick i små skolan när de va fria timmen eller va de nu hette,föreslog man alltid brännboll eller fotboll eller hockey. Nu är väll fria timmen i skolan leta ny facebook vänner eller surfa och spela spel poker spel nätet,,men barna blir som föräldrarna aktiva rörlig som förälder aktiva rörliga barn tänk på de:D helviktig match ikväll FORZA MODO IN ME PUCKEN 3 POÄNG!! Nu blir de frulle flingor och mjölka fullkornsbröd me silla på e så gött:)

Inga kommentarer: