onsdag 12 januari 2011

Intressant


Såg en sida på nätet och den här sidan värkar intressant om man gilla spela bingo. Mina erfarenheter om bingo på nätet är svaga men bingolotto ha man ju lira och en och en annan bilbingo när man va yngre:D
Men i allafall den där Bingo sidan värka riktigt intressant man får 100% i välkomstbonus och 10% i insättningsbonus. Varför spela på 888bingo? Roligt spännande och enkelt rekordhöga jackpottar och många vinnare. Om man ska tro vad som står på hemsidan.
Men sen såg ja att 888Bingo fanns med på facebook där kan man träffa andra lika sinnade bingo vänner och vinna pengar igenom att bara va medlem. Surre om vinster skaffa nya vänner och vem vet kanske hitta ni just erean stora kärlek där vem vet.
Så då sitter ni där på en fredakväll och hovar in storslantarna och beställer kanske en semester resa till Asien på lördag. Sen blir det bara bye bye kalla Sverige ses till sommaren typ:D Tänk om de vore så lätt men det är det inte men lite granna kan man säkert vinna de tro jag. Men de är bara att checka in sidan om man är intresserad. Satsa man inget vinner man inget:)

Inga kommentarer: