lördag 6 november 2010

Lördas utflykt














Igår hade vi en härlig lördagsutflykt till slottedalskrevan. De va riktigt skoj va en del klagande på ömma fötter och en del va bakis trötter och frukt nallande och en del trallande:D De är för jädra fint den nya leden upp dit man gick på planker en bra bit sen vare lite kullersten och en stigning på slutet. De tog 1 tim och en kvart att gå men de vare värt hade lite träningsvärk i början sen ett pass igår men den gick till sej:)
Sen senare på kvällen for vi ut samma gäng med taxibuss.
Vi for till en utflyttad d-bo som bo i övik.
Sen gick vi ner på stan eller sprang till stan blåste så jädra kallt.
När vi kom fram till olearys var de sån jädra skit kö utanför så då gick vi ne till harrys och där vare kö oxå.. Stod vi i den kön hade bara 5 m kvar till ingången.
Då ringde mobilen då vare de andra delen av gänget som stod i kö på olearys.
Dom låg en kvart bakom oss ca för vi halv sprang ne på stan. Ja då vare bara att gå upp till olearys igen och man kände igen samma folk i kön den hade inte rört sej 1m typ.. Så då ställde vi oss i kön kändes lite surt att vi va igentligen först fick ställa oss bakom dom andra som sävlade på:D kvart i ett kom vi in men då fick man stå i kö till jack in hänget en sväng istället..

Sen blev de kö till baren efter man hade fått första pilsnern va klockan kvart över ett ca:D Sen vare kö till dansgolvet gick knappt att röra sej inne på de.
Alla stod som packade sillar typ. Sen va kvällen slut då skulle alla ut så då blev de kö ställde mej i kön halv 2 ca då va ja less.
Kom ut därifrån kvart över 2 så hela kvällen gick till att köa haha. De dröj nu ett tag innan man far ut på krogen igen e halv less:D Slänger upp några bilder från utflykten igår och badtunnan de börja ta sej. Just nu vräker snön ner så de kanske va dom sista gröna korten från i år.
Men de e härligt med vitt på backen bli mycket ljusare ute och snart kan man räjsa bob och pulka spark kaanske haha..

Inga kommentarer: