fredag 8 oktober 2010

Det ljuva 90-talet






Blev en lugn kväll man ha tränat sett idol och digga 90-tals låtar på spotify!
Man tänker efter hur jädra bra va inte 90-talet musik och film mässigt.
Här kommer lite musik och film och lite roliga minnen från de åren:)
Jag börjar med en grym film de är När lammen tystnar.. Denna film som kom 1991 skrämde slag på en totalt. De är enda skräckfilm som ha fått en Oscar inte dåligt:-D Sen ha vi ju Forrest Gump. Den gick inte av för hackor heller en grymt bra film,vem minns inte run Forrest run och som han sprang. Sen hade vi ju Terminator 2 som va grymma effekter i tyckte man då haha. Pulp fiction va grym på alla sätt och vis första och ända gången hoppas ja att man se en stor Ne..gerboll(Sunes sommar pappa Rudolf säljer nigerballs:D bli på satt av två rednecks. Minns vi satt hos en kompis nere i källaren och såg den filmen vi skratte så tårarna rann de va så sjukt.
Sen travollta dansen är grym och lever kvar på dansgolven ibland ha man sett. Men bästa filmen som ja tycker under 90-talet är naturligtvis tamtamtamtamta(trumvirvel) Sjätte sinnet!!! Den filmen kom ja ihåg otroligt väl såg den på bio med några kompisar från byn. Efter man hade sett den filmen då sväva man ut ur biografen nästan. Man grubbla och undra om man levde eller om man va dö eller om allt va en dröm. Den filmen blev man riktigt tagen av. Sen på vägen hem så skar bilen utför skule skogen. De va så kallt ute och mitt i vintern så Red dreamen (volvon) la av totalt. Farsan fick bogsera hem oss de va året 1999:D
Musik mässigt så vare Power metal och Eurodance som gällde då naturligtvis.
Har ett hårdrocksminne och de är när ja hörde Axel Rudi pell för första gången och de va living on the wild side hette låten. Minns att man slog som besatt på en boxnings säck som ja hade hängt upp inne i mitt pojkrum när ja hörde låten haha.
De va året 1998. Sen en låt som ja digga otroligt mycke då va Vain glory opera med Edguy:) Dom två låtarna håller lätt än riktiga fina träningslåtar.
Sen på disco fronten vem minns inte låtarna Tarzan boy och Cocco jumbo,What is love,Road boy,kiss of life,it`s my life me Dr Alban,sen grym låten allt hon ville ha va en annan bäbis haha Ace of base så klart. Roxette och Michael learns to rock ha ja fina minnen av och dynamite:) Sen ha vi ju Ankie bagger where were you last night. Trolls jimmy dean den låten slog ja huve i ett bord på en fest så fick fara akut in till sjukhuset sy 7 stygn blödde som en gnu haha. Fick en kal fläck efteråt så de va en hård smäll ett minne för livet:D BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG Ice mc its a rainy day hörde den låten nyss på Eurodance radio. Man blir lite nostalgisk när man hör gammlåtar så nu kör vi så de ryker imorn ja utgångskläder stryker hare gött haha:)

Inga kommentarer: