onsdag 18 augusti 2010

på tal om kanal


Ser ett viss mönster i min tv tittning ja se bara på program som Simpsons,Family guy,
2 1/2 män,Spin city,Seinfeld ja se nästan bara på komedi serier. Jag ha vant mej att ha 1,2,4 och 6an de räcker hade vare hel nöjd om ja bara hade haft säsongskortet.
Då hade ja klara mej kanoners på gratis kanalerna.
Tänk om man hade fått välja vilka kanaler man vill ha va de skulle ha vare hellvittans bra det.
Nä istället så måste man betala 3-400 kr i månaden för att få vissa kanaler man vill ha. Man skulle ha fått plocka ut ett eget kanal paket.
Typ 1an 2an 3an 4an 5an 6an och Säsongskortet så man kan se MoDo matcher och de hade bara kosta max nån 100ing i månaden. Men så fungera de inte allt ska kosta så mycket som möjligt och man får så lite som möjligt för pengarna. Viasat och Canal Digital borde gå ihop och låta folket få plocka ihop ett eget kanal paket så man kan rensa bort massa skit kanaler som man inte alls vill ha:-D
Anledning att ja surra om de här är att ja ha fått betala för viasat kanaler i sommar. Men ja ha bara kunna se marksända kanaler som är gratis. De är 3 mån uppsägningstid så hela sommarn ha man fått betala för kanaler som ja inte alls kan se.
Va nått jyckel att koppla in viasat för då tappa dom andra som bo i huset några Canal Digital kanaler. Dom störde ut varann typ..
Sen en grej till ja e irriterad över är att ja ha fått betala för hem telefon hela sommarn. När ja flytta hit till läggan 1 Juni så tappa jag ju hem telefon. De va oxå uppsägningstid i 3 mån,sen tappa ja bredbandet oxå men ha ändå fått betala 3 mån för nått ja inte ha kunna bruka. Visst ja hade kunna fått flytta de hit men då kosta de ganska mycket ha ja för mej. Känns surt att betala någon tusenlapp i månaden för grejer man inte använd. Tack vare den där jädra uppsägningstiden på 3 månader man glömde bort.. Men men de e slut på d nu äntligen,ingen hemtelefon,inget Viasat he he gonatt:-D

Inga kommentarer: