måndag 9 augusti 2010

Billiga bågar på nätet


Hitta billiga bågar på nätet sidan heter Optikbutiken. Men vad är då Optikbutiken jo den grundades av två bröder Glenn och Patrick Johansson 2004.
Dom tröttnade på branschens snedvridna prissättningen så då starta dom en butik på nätet. Den når ut till konsumenterna på ett bra sätt tycker jag och det är väldigt behändigt att slippa fara till nån dyr optiker när man kan välja och vraka i lugn och ro på den sidan. De finns över 180 stycken olika bågar att välja på. Dambågar Herrbågar och Barnbågar.
Sen såg jag en bra grej det är att man kan få låna hem 3 stycken bågar om man är osäker. Man vill ju inte köpa grisen i säcken och chansa:)
Det har man ju vare med om nån gång då man känner sej stressad och bli nästan tvingad av optikern att köpa Dame Edna babbsan snygga brillor:D
Kommer hem till sin lugna vrå ser sej i spegeln och ser en mega tönt stirra mot en då undra man varför man köpte såna fula brillor. Kanske var det för att Optikern var en snygg tjej och hon tyckte man såg ut som Clark Kent i dom.. Nu hände de ju en kompis och inte jag:-D
Men jag såg att dom billigaste brillorna va från 395:- kompletta glasögon men enkelslipade glas det är mycket bra pris. Så nästa gång ja beställer nya glasögon och man vet sin styrka så kan man ju beställa från Optikbutiken:) Men en sak som jag sakna är man skulle kunna ladda upp en bild på sej själv. Sen skulle man kunna prova olika glasögonen genom datorn genom att klicka på olika bågar. Sen se man hur dom ser ut på en och man skulle kunna ha färdig mall. Sen måste man bara själv hitta en bild på datorn som passa bra på ansikte mallen. Sen är det bara att börja prova olika brillor, då skulle det nog bli färre som beställer fel och lånar hem bågar. Då vet man hur stor dom är och hur dom sitter på ett ungefär. De hade vare en kanon grej eller är ja helt ute och cykla:) Nu blir det fortsättning i gymmet ha äntligen fått bort tummen mitt i handen.
Den ha börja lossna när det blev höst väder:-D

Inga kommentarer: