lördag 14 december 2019

SPÖKJAKT | OFFICIELL TRAILER



Spökjakt

(klicka på länk spökjakt)

 Spökjakt på Dplay premium med Jocke & Jonna,Laxton,medium Andreas mfl är så grym hela dan ha de vare ett jädra skitväder med snö och regn och ja brassa igenom 3 avsnitt på en gång grymt spännande helst sista avsnittet för ja kan själv känna igen mej i det,ha vare med om nått sjukt bara nått år efter ja starta gymmet som ja aldrig kommer glömma.

Minns att ja satt vid datorn och spelade metal och ja hörde ett ljud inne från gymmet. Jag hade som en liten kontorsdel vägg i vägg med gymmet så jag sänkte volymen och jag hörde nån som gick inne lokalen med tunga steg och en dörr som öppnades bara en bit ifrån mej.. Jag vart sjukt rädd för ja hade låst gymmet inne från och ingen kunde komma in och klockan va kring 3 alltså ingen bra tid. Det sjuka är att dörren som ja hörde öppnades då fanns de ingen dörr där men det gör det nu.

Sen hörde ja någon som satt sej ner på en bänk som man byter om och andades tungt. Så ja smög upp ställde mej vid dörren in till kontorsdelen och ja kände de vart iskallt och ja hörde någon som andades på andra sidan ja stod och skakade det va så sjuk upplevelse det där ja stod blixt stilla tills det vart morgon ja tordes inte röra mej va som förstörd flera veckor efter de där men de hände flera konstiga grejer. En natt då ja satt vid datorn så hoppa en 40kg hantel av stället och rullade över hela golvet och Ibland hörde man tunga fotsteg från råvinden de hände mycket konstigt då som jag inte kan förklara. Placet som jag nu håller på byggas om till boende där ja å tjejen ska bo så småningom hette Nifelhem Vibyggerå och man undra ibland vad har de vare för nått här innan.
Ibland så gå ja igenom bloggen och kommer ihåg sjuka grejer.
Skulle tippa på det att när många träna så är de olika energier som kommer ut vissa ha mer andra mindre men det var nog ett smörgåsbord för andlig aktivitet och en och en annan demon kaanske lapa i sej energier haha.
Byggnaden såg ut som ett L slänger upp en gammal bild det är byggnaden längst ner till höger.

Inga kommentarer: