torsdag 26 december 2019

Julen är här

Julen kom i år igen man tänker va folk spendera mycket pengar på julklappar,själv ha ja vare rätt snål köpte alla klappar för 500kr de är lämpligt. Det som är julen är inte klapparnas värde utan de man umgås med och det är familjen.  Många köper för dyra och få leva på vatten och bröd och måste tänka snålt flera månader efter så det är inte värt det. Själv håller ja på spara till en gymmaskin en kombinerad latsdrag/rodd det saknas en sån i gymmet såna är dyr.

 Julen ha vare lugn inte gjort så mycket vi fira jul hos syrran där var vi 11 st så de va mysigt. Det blev mycket käk några öl snaps och nån whiskey,tog de lugnt skulle köra tjejen till jobbet kl halv 7 ja hade en back up plan att syrran skulle köra om de vart för mycket av de goda. Men ja blåste 00 på morgonen och kände mej pigg så hon slapp ,man äter så mycket sen drack ja en tillbringare med vatten så de va nemas problemas.

Det har varit ett gäng hemvändare som ha träna kul att se de ha köpt veckokort bland annat.
På julafton bruka de vara några stycken som tränar ihop de har det som en tradition💪
Kisseman är på bilden ovan världens busigaste katt rivit ner julgran minst en gång om dan, ha fått spraya den med lukta gott air fresher så då ge han tusan i den ett tag😼🎄

Inga kommentarer: