fredag 20 september 2013

Hundvaktshelg

Sitt och se på Idol och hund se lite moloken ut och less är inge kul att va här verka de som ha ha.
De va spännande i början sen planade de ut när ja börja titta på tv då somna han.
Ha sluta upp och regna i allafall de är bra. Nä ja förstå hunden att han bli halvless de är inte mycke action precis. Men klån kör de igång värmen i huset elementen satt igång och pyse och de är hel varmt i läggan gett öppna fönstret. Ja va ska man hitta på ikväll då för att underhålla jycken ha ha..
Det blev att se på Captain America på 4an den ha inte ja sett, ta man fullkornsvälling och några ägg på lingon grova till filmen de bli gött de.
Va och hämta ett begagnat kylskåp med frys ida som ja fick som födelsedagspresent måste ha sett stenroligt ut när vi va och hämta de ,för man ska ju frakta kylskåp helst stående och ja stod på släpvagnen och höll i kylskåpet medans farsan körde men de gick bra de. Va bara en kortare sträcka men de måste ha sett hel funny ut panchisar bara glodde då vi svepte förbi och några bärplockare som bara gapa,kanske tänkte dom att frysen va full med bär ha ha. De är ju inte precis var da man se nån som stå bredbent på en släpvagn och håll i ett kylskåp för kung och fosterland.. ha ha





Inga kommentarer: