lördag 21 september 2013

Strax Hockeydax Chihuahua

Snart så är det pizza och hockey som gäll,vare ute på promenix på morgonen är ju som sagt hundvakt och de va riktigt fint väder skönt att se solen igen faktiskt. Gick 5-6km så nu ligg han och sov lille Pluto och verka vara hel trött.
Tog på krafterna hänga med mina långben ha ha,sen så band ja fast han i släpvagnen medans ja höll på koppla in nå lyse i gymmet. Halv jäklas då man skulle koppla in, hålla upp lysrörsmodulen med en hand och borra samtidigt de va inte lätt,fick ställa soptunnan och lägga borrmaskin på den så ja kunde nå efter att ha tappa skruven 100 gånger och fått kramp i armen 2 gånger fick ja upp lampuslingen.

 Pluto tok skällde till med så ja skvatt till och tappa borrmaskin rakt på tån och ja tänkte de är väl fanken typiskt,ha man gått med stålhätta skor hela veckan för man ha bärt och flytta tunga grejer,men just idag hade man lätta tunna tennispjux för att man hade gått med hunden. Lär bli en blå nagel,men ja är van tappa en 10kg viktskiva oxå på tån för nå år sen de gjorde tredubbelt så ont den nageln tappa ja den blev kanonmörkblå,den här är bara halv ljusblå ha ha...
Nä de hade vare gott med öl och pizza men nu ha man en hårig bebis att sköta om.
Nästa helg på fredan dra man nog på en rockfestival i k-fors så då blir de fest.
Blev trött ja med när man se hunden ligg och tryna sött släng upp en bild haha..




Inga kommentarer: