torsdag 24 november 2011

snappa upp


Intressant sånt där man snappa upp på youtube om mystiska grejer och ja snappa upp allt nytt och konstiga grejer i världen:D Man är ingen tråk måns som följer samma spår hela tiden utan ja komma med nytt hela tiden haha. Men de med Chemtrails att regeringar och maktfolk säg att de inte existera. De gör de ju de ha man ju sett på himlen,de lär även den mest trångsynta tråk backtittare ha sett. Va som när ja stod ute surre me en kompis de här va för en månad sen,ja i alla fall då kolla ja upp på himlen såg som ett ljusföremål lös svagare än en stjärna. Den for över himlen snabbt ja ba kolla va är de där? sen såg vi en till som for samma riktning lite längre bak. Polarn ba de är säkert ett flygplan,ett flygplan?? hör du nått motorljud är de två stycken glidflygplan då eller som susa fram i flera tusen km i timmen? Han ba nä de är nog stjärnor. Stjärnor nja i såna fall 2st sateliter fast dom bytte åk riktning vilket va väldigt konstigt. Typisk backtittare som aldrig kolla upp mot skyns tänkesätt det. även om dom se nått konstigt så tro dom inte på de:D Jaja alla kan ju inte tro på mystiska ting haha.

Skratte såg ett videoklipp på youtube va en som hade vare ute drucke på krogen,då filma han ett lysande föremål medans han surra med tjejen i telefon. Han ba nä de e säkert gumman ja ha inte druckit så mycket bara några cider. Jag är inte full ja se ju flera stycken lysande föremål. Jag ska lägga upp på youtube så får du se ja är inte full hör du inte va ja säger de är säkert.
De va nått klipp från skåne,visst han såg ju nått såg man ju på filmen. Rätt cool film va värste invasionen typ men tjejen hanses trodde han inte haha.
Ska kolla sen om ja hitta de haha.
Nä frulle å göra nån nytta i gymmet kaanske men de är intressant sånt där,ha de som en hobby snappa upp strange stuff:D

Inga kommentarer: