onsdag 23 november 2011

Don't believe in chemtrails? Watch this!Watch the sky heads Up!


Om man ha kolla på vädret eller vare ute dom närmsta dagarna så har ett jätte molntäcke vare över hela Sverige,Norge,Finland,Danmark täckt hela norden i nästa 3 dar.
Kolla man på Youtube så värka de ha vare så att solen ha vare täckt av konstiga moln på massa ställen i världen flera dagar.
De är konstigt att de sägs inget om de på vädret knappt. Men man ser ju på nyheterna att vissa väder bilder så var de chemtrails,dom försök få folk att tro att de ska vara så. Men de är inte alls normalt de ska inte alls vara så,men folk är så upptagen me sitt så dom ser de inte. Nästan på gränsen till hjärntvättad men iaf
De här molnet värkar även gå nere på backen ha man märkt, kan de vara en massiv Chemtrail kan man undra. Jag ha aldrig vare med om att moln går så där jätte lågt eller att det ha täckt hela norden utan att det är ett oväders moln.
Jag tyck de är jätte konstigt haha. MEN
Det är mycke mystiska grejer som sker upp i luften om man bara titta upp.

Såg ett bigg chemtrails för några dagar sen och sen kom även tjock låg molndimma typ.
Man se skillnad på vanliga moln och fejk moln. De är sällan himlen riktigt är blå om man kolla de är ändå som en tunn vit moln hinna. Det är garanterat av chemtrails för man ha inte glömt bort hur himlen såg ut som när man va liten parvel den va klar blå. Nu är den ljus blå vit och så ska de inte va. Man få tro vad man vill men nog är de nått på gång,de är bara söka på Chemtrails på youtube. Prova skriv Sweden efteråt man får upp hur mycke som helst.

Se den här videon sök själv och dra egna slutsatser det är inte vanliga contrails som blir av flygplan för dom går bort,men va är det då vad sprayar dom för gift.

Inga kommentarer: