måndag 9 november 2020

Ny träningsprodukt

Håller just i skrivande stund testa en ny träningsprodukt från en av världens största ledande fabriker för kommersiell träningsutrustning. Den här produkten så kan du köra hela kroppen i väldigt många olika övningar den är för de som inte ha tid att gå på gym eller är rädd för att träna på gym i dessa tider eller inte ha råd. Den är lämpad för nybörjare,pensionärer,rehab men även proffsbruk. 

Jag känner själv och ser att det här är gym kvalitet och den ta riktigt grymt och tjejen fick träningsvärk nån dag efterår. Vi körde olika övningar så de var ett bra kvitto att den fungera till 100%

Den är otroligt flexibel och man kan ta med sej den på semester jag kör den nu varje dag flera gånger om dagen se att den håller bra och den känns riktigt grym och träningsvärken kommer som ett brev på posten. 

Tror att det är framtiden inom gym det där det är inte stora tunga maskiner utan smidiga lösningar. 

Den har många timmars test från deras fabrik och det är en drös forskare bakom men man vill ju prova själv och ja är grymt nöjd man vill inte sälja nått skit. En perfekt julklapp om ja hinner få ut den till försäljning innan jul det är rätt mycket jobb innan, men man ha lite erfarenheter och gjort mycket research och fixa med företaget och såna saker.





Inga kommentarer: