fredag 13 november 2020

Krogar sluta servera alkohol efter kl 22

Regeringen sparkar undan benen för en bransch som redan går på knäna vad bli resultatet?

Jo konkurser och varsling av personal även svartklubbar,hemmafester,mm kommer att öka där ingen kommer ha koll och systembolaget kan nog få mer försäljning. I städer kommer droghandeln att öka rejält. Dom här åtgärderna skulle Sverige ha gjort i våras stängt ner i 4 veckor för att bromsa helt, de skulle ha följt efter Norge,Finland,Danmark. Nu har Västernorrland per vecka mer fall än hela Norge vad de har per vecka de känns inte tryggt. Då är ju inte Västernorrland värst drabbat som de gör nu då svälter de företagen sakta men säkert lite mer åtgärder som gör att de bli mindre folk och tillslut gå de på knäna. Dom behöver stöd nu inte om ett par veckor för då är det för sent.

Gymmen sliter hårt såg att vissa gym har börjat med utkörning av kostillskott,diet måltider mm de är desperat,jag följer olika mindre gym på sociala medier och det ser väldigt tufft ut.

Man hör paniken.. 

De försöker få folk att ge coronastöd men de är svårt ingen vill riktigt skänka de tänker visst det är tråkigt att de försvinner. Men efter corona så kan ja börja träna någon annanstans om gymmet får lägga ner.

Även större gymkedjor ha börja märka av corona effekten nu rejält att det är mycket färre som tränar,tänk på att det är nu vanliga fall folk vill komma i form inför jul inför vinter de är bästa tider för gymmen men..

Bara i Docksta så såg ja att skyltsöndan är inställd och det är en förlust för affärer mm deras enda chans få in lite extra efter black friday som kommer nog bli inställd oxå. 

Det ser mörkt ut och vädret gör det inte bättre heller grått och trist och regn,tur vi ha lite hockey att se fortfarande i allafall..





   

Inga kommentarer: