torsdag 5 november 2020

Hur gymmen gör

 Trots man är gym lös så följer ja och läser på olika sidor både på Friskis&Svettis,Nordic Wellness SATS ,Fitness24Seven bla som är stora kedjor,folk är orolig för Folkhälsomyndigheten ha sagt att man ska undvika gym ett par veckor minst.

Men de skriver att de följer deras order med att köra färre på grupp pass mer städning vid maskiner och såna saker. Så de finns ingen chans att de säger att de vore bra om ni inte tränar här.  

Frysa korten verka man få göra upp till 60 dagar men risken finns att de finns inget gym att komma tillbaka till efter de dagarna om alla gör så.  De är i samma situation som ja var i ska man tänka mer på hälsa eller mer på pengar. Jag tänkte på hälsan att kanske undvek man att det blev fler smittade i byn då. Ja vet inte men många tyckte de va bra att ja stängde men de förstod nog inte stänger ja komma ja nog inte kunna öppna igen. 

Hade en del pensionärer som tränade

Hade regeringen gått in och sagt att nu stänger vi gymmen i Sverige för att stoppa smittspridning och vi ersätter utgifterna då hade nog alla stängt.

Men de är som musiker,teatrar,dansband mfl de tappade alla spelningar konserter uppträdande,de är flera dansband och andra band som ha blivit tvungen att kasta in handduken.

Det hålls fortfarande inga grupp pass inomhus i byn bara utomhus så det är bra,ja tro att gymmen komma vara körd snart tyvärr. Det är nog många som är väldigt orolig på gymmen nu i Stockholm,Uppsala,Södertälje,Örebro mfl de här är en gigantisk katastrof inse hur mycket lidande konsekvenser det kommer att få vilka beslut som än nu tas.

Samma veva ja skriver de här hörde ja ena grannen snörvla och snyta sej och grannen ovanpå nysa WTF. Slänger upp en bild från när vi gick upp till skulebergets topp förra hösten.





Inga kommentarer: