måndag 10 oktober 2016

Reperation av skivstång

Va ett tag sen man skrev på bloggen men nu är man tillbaka,det är lustigt med sociala medier man prata på ett helt nytt sätt. Man skriver till varan istället för prata eller skickar man en bild bara.
Fortsätter den här utvecklingen så kommer man inte behöva prata i framtiden då kan man nog läsa varandras tankar kanske vem vet. Kom på en sjuk grej tänk om det gick på mobiler programmera in rösten på mobilen,om vi säg att ja få ett sms av en kompis då kan man klicka på uppläsning och man hör dennes röst vilken grej. Ba tjena va händer ikväll då dricka nå bärs se hockey bada tunna, halv läskig grej haha.
Apropå badtunna ha byggt en riktigt mäktigt bad i våras men ja ska sälja iväg den tro ja,är sugen på göra ett mindre 8 kantigt bad. Det är för stort för mej de där badet hade vare lämplig till en stor familj som kan även ha den som en svalkande pool på sommaren.  Det är 2.65 långt,2.60 brett men uppvärmningstiden är rätt snabb ha största interna kamin på 33kw så det är bra klös i den.

Fick fixa skivstången i gymmet idag den del man hängde vikter på hade en mutter gängas upp och den hade lossna. Men det var inte så svårt att fixa nemas problemas efter lite jyckel. Gymmet går hyfsat köpt in lite nya grejer bland nu i höst gjort en boxningshörna,nytt lås är beställt är lite småfix ,låset kommer förhoppningsvis i veckan. Tänk man ha kört gymmet nu snart 9 år och man kommer på nya grejer och man brinner mer för det nu än när man starta nästan. Men det var nära att ja skulle lägga ner det,men ja tänkte tillbaka varför ja starta det ha man en livs dröm och man inte följer den då komma man älta i det resten av livet och det är väldigt onödigt.Så det är bara köra på 



Inga kommentarer: