tisdag 12 januari 2016

How To Make Ice Candles




Gjorde islyktor i helgen de e rätt häftig och lätt att göra snygg att se på,gjorde bland annat en riktig fet i en 30 lit hink,de vart så tjocka väggar att det knappt rann ut nå vatten ,den vägde bly men blev maffig haha.
Jag la in en marschall lös upp ordentligt ja tänkte ta ner den till gymmet sen bli snyggt utanför ingången           
hade några kompisar på besök i lördags vi åkte bob grilla korv bland annat,bob åkningen gick så där det va roligt ändå lite kallt -22 och gruset var framme på vägen men vi gjorde ett tappert försök de va kul ändå.       De va grymt mäktigt helt kolsvart och stjärnklart susa vi nerför backen ett par gånger ögonlocken frös till is.
Sen grillade vi korv fick i sej lite värmande Oboy med go saker (minttu) och spela sällskapsspel de va en mysig kväll.

Mycket snö har det kommit på kort tid skottade utanför gymmet,lär bli fram med snöbjörn senare idag det snöa på rätt friskt men innan det tänkte ja prova baka proteinmuffins och kolla om ja få igång en kaffemaskin. .Ja ni läste rätt ja tänkte baka haha...få väl se hur det går men de finns inget som hette att de inte gå för de gå haha.
Hitta nå gött recept ska prova baka med Core Protein Delite med chokladsmak recept kommer sen om de bli bra.
Köpte proteinet på Svensktkostillskott var riktigt gott prova tog en skopa efter gympass så ja tro muffins komma bli go.
Tänkte plocka bort julgrejer med både i hemmet och i gymmet idag och fixa i ordning på fika delen i motionsrummet lite småfix,kaffe och muffins för gymmers:)


Inga kommentarer: