söndag 6 juli 2014

Sorg och glädje

Var på begravning i fredags de va mycket släkt från finland,va en fin begravning men de va tungt när man la rosen på kistan och gav sista hälsningen..
Sen så blev de efter fika prästen va med körde minneskort från släkten från Finland och USA och från Sverige. Åt vi smörgåstårta och surre gamla minnen,man ha många roliga minnen kom ihåg en grej de va när mommo hade vare ute och jobba i pärlanne(pärlandet) då va hon så törstig och trodde att de va ett glas krusbärsdricka på bordet så hon svepte i sej bra mycket av det. De va mitt såpbubbelvatten så de va nära hon fick fara in på akuten på förgiftning. Då va man liten 5-6 år kanske. Komiskt minne efteråt.
Man få vara nöjd hon blev gammal och fick bo hemma hela tiden.
Sen efter fikat så tog ja en tur med flotten för att komma bort en sväng de e rätt mycke tankar,då ere skönt ta en flottetur. Sen vare Skulefestivalen på kvällen tänkte först inte gå men fick tag på en biljett de va antingen se fotbollen eller gå på skule. De blev skule och de va mycke folk,de va skoj ibland men ibland så blev man påmind att de ha vare mycket tråkigheter den senaste tiden. När Stiftelsen rocka lös hade man tage sej ner till scenen så man såg riktigt bra.
Riktigt bra spelning härligt ljud maffig scen de där som farsan och en till ha byggt. Sen på lördan fick man tag på en biljett till tänkte inte gå men de blev ändrade planer,va inte lika mycke folk de va nog sleten från fredan.
De är en riktigt tradition att gå på festivalen man ha vare där så länge man kan minnas.
Nu till veckan så ska ja plasta ett litet bad och göra en skylt till flotten verka ska bli bra väder
kung de. Ha dammsugit i gymmet städa upp lite vikter så nu ere snyggt igen,fast de är så få som träna nu på sommaren så att man behöv inte dammsuga ofta precis..






  

Inga kommentarer: