söndag 10 november 2013

Sleepless

Vare en hel lugn kväll gymma och unna mej en öl till maten,sen på kvällen ända man ha gjort är duscha och låg och såg på tv sen senare ikväll såg ja ring 2 bland annat. Den är rätt läskig måste man säga..
Men nått som är läskigt är supertyfonen som ha drage in över filipinerna.
Över 10000 ha dött såg ja nu....... och de vette tusan om de inte är bara början,forskare är förbryllad över att den kan ha hölle sån kraft in över land för alla stormar mm bruka dö ut över land men inte den här.
Samtidigt så är det en otroligt mystisk komet inne i vårat solsystem och en minst sagt lika konstig asteroid med 6st brinnande svansar och som ändra skepnad. Nasa ha inte sett nått liknande. De här båda inte gott va är det på gång kan man undra det är nått som är väldigt galet de behöv man inte va ett geni för att se. Sen ha man sett stora fireballs  (eldklot) på himlen nyligen.



Det är nog bara en tidsfråga innan nått stort händer,läste att en satelit komma krascha antingen imorn natt eller måndag morgon.
Bra timing på den NOT.
Släng upp lite bilder alltså den där tyfonen är gigantisk,se ut som att de är nått mitt i molnet om man kolla de e nog stormens öga men de se hel runt ut,vem vet det är kanske en utomjordisk attack eller nått. Dom ha blivit less på oss,läste att föroreningar som jorden släpper ut når långt ut i rymden,kom ihåg ja va bara en liten parvel då ja läste de ,lånade en bok från bokbussen,låna jämt astronomi böcker och Dinosaurier.
Så vi är nog värsta plågan så finns de utomjordingar så vill de garanterat utplåna eller varna eller förändra oss. Den där Comet Ison den ser konstig ut den är grön.







Inga kommentarer: