tisdag 10 september 2013

Under the Dome - Trailer


Cool serie som man ha börja kika på, perfekt då man kan se på datorn kan man kolla när man vill.
Vare ute mycke ida tog ett break från gymmet men shit va de är kvavt, de är knepig luft inte frisk höstluft inte på långavägar. Man få ha fönstren öppen än och de är snart mitten på september de är konstigt.
Byggt ett lock till tunnan idag byggde reglar som en sarg runt om regla upp i mitten,sen skruva fast en pressening som ja klippte till. Blev hyffsat bra,man slipp insekter å sen värms vattnet upp snabbare vid badning om man ha lock,sen ska de ju skydda mot regn och rusk och snö,men man gett nog skotta fort de kommer ett par decimeter så de inte bli för mycke tyngd..
Ja höll på rensa en regel från nå spik tog ja å slog me bakändan på hammarn så de bli ett knyck och spiken reka lös. Men ja missa spiken och slog hammarn rakt på fotknölen och de va med nästan full kraft.
Tänkte att nu komma blodet forsa men inte ett märke men helsikes ont i foten känns som stukad men inge uppsvullen inte ens ett blåmärke eller ett märke huvudtaget. Hade tur i oturen hade öppna arbestskor stålhätta där fram öppen på sidorna men så gick de nå skin precis över fotknölen de va väll räddningen.
Ääh de gå väll till sej ha ha.. släng upp nå bilder på bygget förstärkte i mitten med som inte är med på bilden utifall de bli lite tyngd på de hela.



Inga kommentarer: