måndag 9 september 2013

Månda och fetaste byn i Sverige

Halvless spänner man musklerna på morgonen ha jäklas med lyset på hardcore delen ida och halva helgen verka va ett relä som är paj de slår inte till,kan vara ljusknappen eller är de relät då som e paj sitt i proppskåpet i allafall. Drygt fel är det man kan ju inte så mycke om sånt där,men få nog leja en elektriker att kika på de. Höll på diskutera i gymmet att byn är otroligt trög och anledningen är att folk träna inte.
För jädra bedrövligt kolla man på byn så skulle de behöva vara överfullt i gymmet varje da,men de är det inte,de är väldigt långt ifrån. Om de finns en tävling tjockast by i Sverige så lär D-city ligga bra till ha ha.
Nä allvarligt talat, tanke på så få invånare de är här, kanske bo kring 900 i byn eller nå sånt ja skulle tro att de är så högt som 850 stycken är överviktig de är ju inte så bra.
De klagas i nacke rygg och knä besvär konstant va kan de bero på då,jo just de träna man inte bli man överviktig och få ont i kroppen,människan är inte byggd att va tjock 30-talet fanns de knappt nån som va tjock nu är det alarmerande fetma. De här är pinsamt Västernorrlänningarna är bland de fetaste i Sverige. Kanske är det vår inställning till mat som verkligen har spårat ur. Paolo Roberto berättar hur vi kan hitta en bra balans i livet. 


Inga kommentarer: