söndag 18 augusti 2013

Silent Hill Downpour - Gameplay Walkthrough - Part 2 - Devils Pit (Xbox ...


Lira X-Box 360 nytt spel hyffsat fränt en aningen scary tur man kan kolla på youtube om man kör fast haha.
Igår va man på rock i övik va bra skoj käka kräftor förs innan hos Maria.
Tyck halvsynd om kräftorna för de e inte mycke kött på dom som man ät. Man ba bryt sönder bakdelen på kroppen skala dom sen ät man en köttbit som e stor som en räka,men först måste man rensa bort bajset fick ja höra  haha stensjukt,sen bryt man av klorna å där finns de en liten köttbit sen släng man bort dom. Hyffsat kasst igentligen hade hellre sett den kräftan vare nere i havet å levt lycklig ha ha..
Men de blev väll 7-8st man åt å drack kosackens längtan till.

För jädra gott man har 4dl kokosmjölk 2 st 2dl koncentrerad annanas/apelsin juice, 4st pressade citroner. Sen vispa man ihop allt ordentlig i en bunke. Häll man det i en big pack glasslåda och häll i en 7a vodka å rör om ordentligt. Så spriten blandas sen på med ett lock och in i frysen. Sen dagen efter ha man som en glass sörja nästan,skopa man 2-4st matskedar i ett glas sen häll man på med fruktsoda rör om. De skummar rättså mycket så man häll inte dricka ända upp. För jädra frisk å go drink blir det..
Hölle på med att skruva ihop en fläkt som ja ha inhandla till motionsrummet fläkt med lysen 120cm mellan bladen. Köpte den på Claes olsson så de lär svalka skönt sen när man kör motion:) Ställ man den andra vägen så blås den varmluft perfa på vintern kaanske.

Inga kommentarer: