måndag 3 oktober 2011

Badkvällen Part 1


Hade bad premiär i lördas slet hela dan för att få tunnan klar. Kl 7 på kvällen var den färdig mot alla odds. Börja fylla i vatten då läkte den lite i kamin festen där vi hade borra håll för att skruva fast kaminen men de va inget allvarligare det skulle gå bada ändå. För de läkte inte ut några mängder precis men
Sen börja vi elda i kaminen de va då det blev problem fick inget drag. Vet inte om de va nån papperstuss som stoppa att det inte blev nån fart på kaminen. Vi prova med allt men de gick inte så de blev ingen badning. Så ja måste bort med kamin och kolla va det är som är fel men själva badet höll tätt och va hur stabilt som hellst.
Mycket bra konstruktion mycket bättre än förra badet hel nöjd förutom kaminen då,men de gå nog att fixa till tänkte skruva bort den och städa skura med såpa i badet för de är hyffsat sotigt efter fiaskot:) Ser ut att va en fin höstdag bara ut fortsätta greja med diverse grejer.. Senare idag blire träning men först av allt nu en stadig frulle skulle sitta fint.

Inga kommentarer: